Logo Creu Roja
català  español | Contacte | RSS
Accès restringit     
Imatge il·lustrativa web
 
Fes-te´n voluntari

Col·labora

Fes t'en soci

Butlletí Informatiu > Actualitat > Notícies
El Butlletí Digital passa a les xarxes socials

Fruit de la importància i del pes creixent de les xarxes socials com a canals d’informació i de relació, hem decidit que aquesta sigui la darrera edició del Butlletí Digital de Crisi de la Creu Roja que rebreu al vostre correu electrònic.

Amb gairebé tres anys i mig de vida i una vintena de números publicats, aquest butlletí digital es transforma i es recicla per oferir noves fórmules de difusió de la tasca humanitària que duu a terme  la institució que passen per afavorir la participació ciutadana, la difusió continuada i reforçar l’audiovisual.

Heu tingut al vostre abast informació de primera mà – i a partir d’ara seguireu tenint-la, però al 2.0- de tots els projectes d’ajuda humanitària que la Creu Roja ha desenvolupat en els darrers quatre anys i us hem mostrat, a través d’històries de vida dels nostres usuaris i usuàries, tota la repercussió que la crisi està tenint entre els col·lectius que atenem.

A través de les entrevistes realitzades a diferents personalitats externes de l’àmbit social, cultural i polític hem intentat mostrar punts de vista i opinions diverses per ajudar a enriquir els continguts de cada número.

Confiem que seguireu gaudint de la lectura i de la visualització de vídeos a les xarxes socials. Moltes gràcies per seguir-nos i fins ara!

Àmbit de Comunicació i Imatge

Tornar a Butlletí

¡CSS Vàlid!

Logo Creu Roja amb lema 'Cada cop més a prop de les persones'
Avís legal | © 2017 Creu Roja
Web optimitzada per a 1024*800px amb navegadors IE7 o superior, FF3 o superior i Chrome