Logo Creu Roja
català  español | Contacte | RSS
Accès restringit     
Imatge il·lustrativa web
 
Fes-te´n voluntari

Col·labora

Fes t'en soci

Butlletí Informatiu > Actualitat > Breus
Zona Creu Roja, nous socis i sòcies i molt propers

La Creu Roja ha posat en marxa la setena edició de la campanya Zona Creu Roja (Zona CR), una iniciativa anual que pretén promoure la captació de socis i sòcies entre el personal de l’entitat i el seu entorn familiar, laboral i social.

La campanya, que es desenvolupa entre octubre i desembre, té per primera vegada un objectiu finalista. Durant el primer any, el 55% de la quota de cada nou soci anirà destinada al Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil, un projecte que la Creu Roja desenvolupa conjuntament amb Càritas per ajudar a cobrir la quota de menjador escolar d’infants en situació vulnerable. 

Segons el primer estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya (juliol de 2011), fins a 1 de cada 4 famílies en situació de dificultat tenen problemes per pagar la quota del menjador dels seus fills i filles, i 1 de cada 3 tampoc no els pot donar ni carn ni peix almenys un cop per setmana. 
 
Enfront d’aquesta situació, el programa conjunt de la Creu Roja i Càritas cobrirà el 50% del cost del menjador escolar de prop de 500 infants durant tot el curs escolar, tot i que, en casos excepcionals, se’n finançaran percentatges superiors fins arribar al 100%. 
 
Aquest projecte està finançat principalment per fons recollits per la Marató per la Pobresa de TV3, però, tant la Creu Roja com Càritas, també hi destinen fons propis, com els que representarà la campanya Zona CR. 

Tornar a Butlletí

¡CSS Vàlid!

Logo Creu Roja amb lema 'Cada cop més a prop de les persones'
Avís legal | © 2017 Creu Roja
Web optimitzada per a 1024*800px amb navegadors IE7 o superior, FF3 o superior i Chrome