Logo Creu Roja
català  español | Contacte | RSS
Accès restringit     
Imatge il·lustrativa web
 
Fes-te´n voluntari

Col·labora

Fes t'en soci

Butlletí Informatiu > Actualitat > Breus
Nova línia de distribució de producte fresc
 
La Creu Roja a Catalunya ha adquirit un camió frigorífic que permetrà la creació d'una línia de repartiment eficaç de producte fresc i congelat destinat a persones en situació de vulnerabilitat. 
 
La compra d'aquest vehicle ha estat possible gràcies a una subvenció de l'Obra Social Fundació “La Caixa” per valor de 24.000 euros, amb els quals també és previst que s'adquireixi abans que acabi l'any una cambra frigorífica per emmagatzemar els aliments. 
 
Aquesta adquisició de la Plataforma Logística Humanitària de la Creu Roja a Catalunya té com a pedra angular la participació d'assemblees locals qui, a través de voluntariat acreditat amb el títol de manipulació d'aliments, lliuraran els diferents productes alimentaris a les persones en situació de vulnerabilitat social. 
 
De moment, la distribució de productes frescos i congelats compta ja amb la participació de diferents assemblees de la Creu Roja al territori com la de Terrassa, la de Vic o la de Girona, encara que està previst que s'incorporin moltes més en els propers mesos.

Tornar a Butlletí

¡CSS Vàlid!

Logo Creu Roja amb lema 'Cada cop més a prop de les persones'
Avís legal | © 2017 Creu Roja
Web optimitzada per a 1024*800px amb navegadors IE7 o superior, FF3 o superior i Chrome