Logo Creu Roja
català  español | Contacte | RSS
Accès restringit     
Imatge il·lustrativa web
 
Fes-te´n voluntari

Col·labora

Fes t'en soci

Subscriu-te al butlletí

Si vols rebre el nostre butlletí electrònic de forma periòdica, per estar al dia de l’actualitat al voltant de la crisi, els indicadors tan interns com externs sobre l’impacte de la crisi a Catalunya i les accions que la Creu Roja porta a terme per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social,

Suscriu-te al nostre butlletí

Nom * Cognoms *
Adreça correu electrònic *
Idioma del butlletí *
Població * Codi postal
Província
Política de Privacitat

Nota: A aquesta Política de Protecció de Dades de la Creu Roja Espanyola publicada a www.cruzroja.es s’han d’adherir totes les institucions, oficines, centres i organismes de la Creu Roja Espanyola.

En compliment d’allò previst en la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal,  us informem que les dades personals que voluntàriament faciliteu a la institució Creu Roja Espanyola a través d'aquesta pàgina web, correu electrònic, telèfon, fax o qualsevol altre mitjà que resulten necessaris per a la tramitació i gestió de la vostra sol·licitud d'informació, seran incorporats a un fitxer automatitzat responsabilitat de la Creu Roja Espanyola (CRE), degudament registrat en l'AEPD.

CRE us informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries que garanteixin la seguretat de les vostres dades de caràcter personal que n’evitin l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la natura de les dades emmagatzemades i dels riscos a què estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural. L'usuari queda informat i exonera CRE de qualsevol responsabilitat derivada de fets com la no recepció o la demora, així com l'error o intercepció de les comunicacions.

Així mateix, autoritzeu expressament a CRE al tractament de les vostres dades personals amb la finalitat de remetre-us comunicacions referides a la vostra sol·licitud i que poguessin ser del vostre interès relacionat amb les activitats, serveis, accions i productes dins del marc de la nostra activitat, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, correu postal, sms o similar. En cas que no vulgueu rebre informació marqueu la casella amb el text “No vull rebre informació sobre activitats, actes i serveis”, que es troben en els formularis de captació de dades.

CRE incorpora, en aquells serveis o activitats on es reclamin dades de caràcter personal dels usuaris la política que regirà sobre els mateixos. L'usuari, en qualsevol moment podrà accedir i conèixer, a través de l'enllaç “Política de Privacitat”, present en tots els apartats del lloc web, la política que estableix CRE en matèria de protecció de dades personals i de la possibilitat de poder exercir dels drets que li atorga la Llei 15/1999 de Protecció de Dades.

Exercici dels vostres drets: podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pel que fa a les dades personals obrants en el referit fitxer, adreçant-vos a tal efecte al seu responsable en el domicili que s'indica del mateix: Avinguda Reina Victòria 26-28, 28003, Madrid, o bé enviant un correu a l'adreça: sistemas.informacion@cruzroja.es.

 He llegit i accepto la Política de Privacitat.
 No desitjo rebre informació sobre activitats, actes ni serveis.

Els camps marcats amb el símbol (*) són obligatoris per a la subscripció al Butlletí Informatiu.

¡CSS Vàlid!

Logo Creu Roja amb lema 'Cada cop més a prop de les persones'
Avís legal | © 2017 Creu Roja
Web optimitzada per a 1024*800px amb navegadors IE7 o superior, FF3 o superior i Chrome